God morgon!

Här är vi utsövda! Ilse vaknade först, och det var inte förrän 07.45. Man tackar! Och nu kickar vi igång veckan med frulle, städa, tvätta och sen möta upp några vänner i parken. Vad hade jag gjort om inte mina polare varit mammalediga samtidigt?

  1. vilket härligt stök! :) jag undrar lite över hur/om du och din man delat upp föräldraledigheten? man får intrycket av att du är ensam mycket med barnen, men såklart att bloggen inte reflekterar precis hur det verkligen är. jag ska snart få barn och är intresserad av hur andra gör med att dela upp ansvaret. tack för en jättehärlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..