Friska tag!

Nu jäklar! Nu börjar det nya livet. Efter sommarens dekadens är det dags för en nystart. Jag känner det i hela kroppen. Ladda upp med krispiga råvaror på Whole Foods, hajka och träna, lägga sig i tid, jobba, men också – så klart! – unna sig en middag eller två med vänner här. Är MYCKET pepp på detta. ÄR NI MED??? (Obs! Denna dag började med brioche och marmelad. Men imorgon!)

  1. Hei! Lurte på om du kunne fortelle hvilket merke og nummer lebestiften din er fra? Takk:-)

  2. Självklart är jag på. Den här sommaren har varit katastrof. Drar igång träning imorgon. Tack för en kanonbra blogg. Er podd är helt underbar, får mig att längta tillbaka till LA varje vecka. Kramar

  3. Jaa!! Är dock omvänt för min del. Har varit i Los Angeles i 3 veckor nu (Hollywood + Big Sur) och moffat allt gott både nyttigt och mindre nyttigt (cinnamon bagel VARJE frukost). På måndag i Stockholm blir det ordning på maten igen. Nu kööör vi. Tack för superbra pod och blogg.

  4. Malin skriver:

    Det är verkligen dags…efter helgen! :-D
    Så snyggt läppstift!

  5. Absolut, jag har sökt äta nyttigt eftersom jag är gravid och ska föda när som. Tips på lite nyttigare godis när sötsuget sätter till, Köp torkad frukt i påsar på Ica. Tex finns det ekologisk torkad aprikos, torkad ananas, katrin plommon och lite annat. Gott och nyttigt. En påse med hasselnötter är med gott =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..