Update i farten

Det är härligt att vara hemma igen i vardagen. Ilse går på dagis och Tage leker fritt i huset. Vi går promenader och äter lunch med vänner om dagarna. Och jag försöker komma ikapp med jobb när jag har en stunds ledigt. Idag har jag spelat in podd på morgonen och ska strax slänga mig iväg för att uträtta några snabba ärenden. Sen ser jag fram emot middag med familjen. Det finns inte mycket annat att rapportera om, inser jag när jag går igenom bildbiblioteket. Men i helgen ska vi göra en kul utflykt! Unna oss. Återkommer med mer om det!

  1. Hej Jennie!

    Det låter som du är lycklig. Det gör mig glad! Jag gillar verkligen din blogg och att du är så peppande och också personlig!

    Med vänlig hälsning, Emma <3

  2. Annika skriver:

    Är nyfiken, hur fungerar förskolan i USA? Lämnar och hämtar man samma tid varje dag oavsett om man jobbar eller är ledig som en skola? Hur ser deras dagar ut? Jobbar som förskollärare i Borås och är därför nyfiken:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..