Jag, idag!

a1

Eller, häromdagen. Eller, nästan varje dag. LEVER i mina Levi’s-shorts från Re/Done. Linnet kommer från Ragdoll LA.

 1. Elin skriver:

   Hejsan Jennie! Älskar podden!! Ni är så bjussiga på er själva!
  En helt annan sak – har ni tänkt något på användandet av solglasögon inför era småbarn? Jag vill ha det/behöver det men får dåligt samvete då när barnen inte kan se mina ögon. Har ni nånsin tänkt på det och isf hur kom ni över det dåliga samvetet?

 2. k skriver:

  Vad är det för storlek på din klocka, 34 el 36 mm?

 3. Mia skriver:

  Det förstår jag! Snygg ledig vardags stil!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..