Välkommen!

Alltså, jag har LÄNGE gått och funderat på att det vore trevligt att addera en hund till familjen. En liten glad rackare som hänger runt här hemma, är pigg på såväl promenader som lek med kidsen och att sträcka ut sig i soffan. Men så har man tänkt att det också är jobbigt. Att alltid behöva rasta. Åka till veterinären. Uppfostra. För att inte tala om vem som ska se efter vovven när man själv inte kan. Men samtidigt passar det kanske aldrig bättre än när man faktiskt har småbarn och ändå är bunden till hem och barnvakter? Så i fredags åkte jag och skulle TITTA på en liten hemlös valp på ett härbärge för hundar. Och det blev ju som det blev med den där titten. 

a1

Han fick åka med hem. Och nu är vi alltså med valp. En Cavapoo, 8 veckor gammal – och helt bedårande. Välkommen!

 

 

 1. Malin skriver:

  Men jösses! Hur söt får man bli!! =D
  Hund är det bästa som finns.
  Bevisat att barn som växer upp med djur får färre allergier också ;) en bonus.
  Njut av den lilla söta! :D

 2. Jessa skriver:

  Så vansinnigt gullig! Tack för en underbar podd!

 3. Malin skriver:

   Så fin vovve! Det ÄR krävande med hund men man får såå mycket tillbaka. Och för dig som arbetar mkt hemifrån samt motionerar mkt passar det ju perfekt. Vi har blivit tvungna att låta vår 10 åriga cavalier bo hos farmor i veckorna pga att båda nu har dagtidsjobb men det viktigaste är ju att han har det bäst och det har han verkligen hos farmor. Hon är en kärleksfull, motionsglad pensionär som bor ensam på ett berg så hanspringer där uppe på beger utan koppel hela veckorna. Typ i himmelriket ❤️.

 4. Men åh så söt! Grattis till den nya familjemedlemmen!
  Kram

 5. sofie skriver:

  Åh så söt, grattis!! Vad heter stället ni hittade honom på? Så bra att adoptera!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..