Grön shopping

a1

Att gå runt i gångarna på Whole Foods, lyfta och läsa och lukta på diverse grönsaker, fröer och brygder, är ren och skär lycka. Som att man blir fiskare bara av att vara där. Det blir inte att man fyller korgen med chips och dipp direkt.

a2
Blev tipsad om dessa från Kor Shots i Malibu. Ingefära och gurkmeja. Starka och härliga. En om dagen!

 

  1. Sara skriver:

    Har precis lyssnat på Manshowers podden. Har två kids, 1 och 2 år gamla, och haft SÅ ont i ryggen och höften. Kom inte upp ur sängen på fyra dagar för några veckor sedan. Gick till en kiropraktiler som fick bäckenet i rätt ställning igen och det känns SÅ bra igen för första gången på ett år typ.

  2. Jossan skriver:

    Testat Jules (från RHONY) Modern Alkeme än?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..