Jag, idag!

a1

Bekvämlighet framför allt! Byxor från Hope, t-shirt, Étoile Isabel Marant, väska och skor från Céline.

a2

Idag ska jag: Göra utflykt med familjen, ta en massage och laga något riktigt gott till middag.

 

 1. Emma skriver:

  Hej Jennie,

  Tack för bra podd och många kloka ord!
  Jag har en fundering som jag tänkte fråga dig som kanske är mer ”van” vid situationen; vi har en 15-månaders och jag och min man ska nu åka på vår första weekend utomlands (torsdag-lördag) utan honom. Han ska vara hos sin mormor och morfar som han känner superväl och har sovit hos regelbundet under hela sitt liv. Samtidigt som jag är lyckligt pirrig över att få några dagar på tu man hand med maken så är jag så oerhört rädd för att åka ifrån lilleman. Jag vet att han kommer att ha det jättebra och är inte orolig över det, men jag är så rädd att något ska hända oss och att vi inte ska komma hem igen. Känner du igen känslan och har du några tips på hur en kan tänka för att det ska kännas lite bättre? :)

  Hälsningar,
  Emma

 2. Åsa skriver:

  Hmm halva texten verkar försvunnit, jag ser den inte iaf. Frågan var, att om du har tid och ork vill berätta vilka produkter du använder etc

 3. Åsa skriver:

  Hej :)
  Såg just ett litet klipp med dig och Karin från Scandic och snöade fast på ditt hår. Jag ser ut att samma slags hår som du, fint och tunt. Dock ser mitt helt risigt och galet ut medans ditt ligger fint och blankt på sin plats :)
  Tack på förhand
  /Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..