Pepp!

a2

Det är måndag och jag kavlar upp ärmarna inför en ny vecka. Jobb, träning, vardag. Kanske en middag eller så, när helgen närmar sig. Pepp!

 1. Klara skriver:

  Håller tyvärr också med, vad är det som händer. Så tunn. Man blir ju lite orolig.

  1. Elly skriver:

   Hoppas allt är bra… Reagerade oxå när jag såg bilderna. Av ren välvilja förstås. Det kanske är alla bilder på mat och restauranger som inte helt går ihop med kroppsbilderna.

 2. Lovisa skriver:

  Du har alltid verkat vara smart, rolig, klok och sund tjej. Jag gillar både din blogg och din podd. Men det här känns faktiskt inte friskt. Du ser anorektisk ut nu och den träningsmängd du beskriver verkar snarare göra dig illa än göra dig gott. Försök få hjälp! Det är nåt som inte stämmer, eller hur?

  1. Julia skriver:

   Tyvärr måste jag hålla med – vad har hänt..? Vet att man förbränner mycket när man springer efter småbarn men..?

  1. johanna skriver:

   Vet du, jag har också noterat att Jennie tycks gått ner i vikt den senaste tiden men jag tycker att det är otroligt fel att skriva att hon har verkat smart, rolig… Hon kan väl fortfarande vara allt det där och ändå gå ner i vikt? Vi vet ju faktiskt inte varför hon har gjort det? Kanske har det hänt massa privata saker som hon inte vill dela med sig av? Tycker också att det är fel att skriva att hon ser anorektisk ut. Anorexia är inget man bara slänger omkring med för att någon är smal, tycker jag åtminstone. Men kanske var din kommentar bara i all välmening och det är jag som överreagerar :)

 3. Anna skriver:

  Men heja dig vad grym du är! Ser så stark och välmående ut. Vilken inspiration du ger :) kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..