Trevlig helg!

a1

 

Den här valpen, alltså. Ser ju ut som ett skämt! Så gullig att man garvar. Inte HELT rumsren än. Faktiskt inte ALLS, men vi jobbar på det. Verkar lättare att kontrollera bajset än kisset, om man säger så. Men han är ju bara tio veckor än. Det går åt rätt håll. Nu tar vi helg, åker till en kompis och grillar och badar.

 1. Sufi skriver:

  Det kan ju ta upp ett bra tag innan dom blir rumsrena, helt och hållet. Ingen instängning i bur eller något sånt nattetid som någon annan skrev, snart är den värsta tiden över! man får fortsätta springa ut å in och försöka unvika trampa i en liten kisspöl på morgonen… :) gullig är han!!

 2. Camilla skriver:

  Åh så söt!! Vi har också precis köpt en hund, så vi har en 9 veckors liten supergullig och emellanåt också lite smågalen valp hemma nu! Blir kul att följa din som är i samma ålder!

 3. Cecilia skriver:

  Gullig så man smälter! Förutom sedvanliga tips man läser i alla valpböcker om att de ska sättas på gräsmattan efter sömn, mat och lek skulle jag vilja tipsa om praktiska lösningar jag använt mig av.

  1. Låtit den nattsova i tygbur eller helt ”stängd” sovkorg bredvid sängen. Så att den om den vaknar nattetid gnyr på dig så att du kan ta ut den. Annars kan de efter en tid lära sig att ”åh på natten kan jag ju vakna och gå iväg och kissa i hörnet här och samtidigt gnaga lite på kablarna”… Skönt att veta att de är på ett och samma ställe på natten av säkerhetsrisk tänker jag. :)

  2. Kastrera honom sen så snart man kan. Hjälper jättemkt mot markering, samt man slipper promenera med en hund som ska skvätta på varje stolpe den passerar… Också skönt att veta att den kan leka med tikar oavsett, och de brukar bli mildare överlag. :)

 4. helene skriver:

  SÅ söt! Angående rumsrenhet: håll ut! Har haft två valpar i mitt liv och båda gångerna tog det två månader innan det var helt klart. Det är tålamodsprövande, men otroligt värt det när det är klart!

 5. Ge hunden torkad lever när den kissar utomhus, positiv reinforcement var det enda som funkade för min hund. Torkad lever är också lite som crack för hundar, så ge henne bara när hon kissat utomhus så lär hon sig snabbt. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..