Kaffedepå

a5

En svensk vän, Micke, driver Il Caffé som ligger i anslutning till Acnes butik i Downtown. Där kan man avnjuta kaffe, croissanter och LA-rariteter som kanelbullar. Det gjorde jag i förra veckan! 

a3

Och svenskt godis!

a6

Och här sitter jag.

 1. Hej Jennie! (Eller någon annan LA-kunnig.)
  Har varit i LA ett par gånger men ska nu dit med min tvååriga son över nyår. Kommer Shangri-La funka med barn eller blir det onda blickar..? Andra tips på hotell och restauranger som är OK med barn mottages tacksamt!! Pris kvittar.

  Kram!

 2. Elina skriver:

  Heja dig Jennie! Du är en jäkligt stark kvinna och det finns inget som du inte kan klara av! Kämpa på, vi är många som hejar på dig och stöttar dig!

 3. Lee skriver:

  Vill bara skriva en liten rad till dig!
  Började läsa dig/er eftersom jag själv bodde i L.A. i min ungdom. Vi var många swedes även då. Alla amerikaner frågade hela tiden ”were is all the swedes going out? :-)
  Så det är kul att följa var du går, äter och lever.
  Jag bodde uppe i hillsen med en väldig utsikt.
  Du verkar stark och med mycket stöd från dina vänner där borta. Hoppas du får hjälp med barnen av barnens mor och farföräldrar, att de kommer över lite tätare kanske. Att du slipper dra så stort lass som du verkar göra när man läser här…
  Tycker det verkar som barnens pappa inte hängt med barnen på evigheter…
  Så sorgligt! Men det är hans förlust!
  Kämpa Jennie!

 4. Cissi skriver:

  Tycker att kommentarer som spekulerar i ev orsak till uppbrott är så jävla osmakliga. Som om folk tror sig veta och ha rätt till att beklaga sorgen, typ.
  Detta kanske är det bästa som har hänt dig i förlängningen, kanske är det ditt val, kanske är kärleken död sen länge, kanske kanske kanske. Vafan vet nån annan än de det gäller.
  Själv blev jag bedragen under en lång tid, på ett helt sjukt sätt, av mitt ex men inte fan ville jag att nån skulle stå och beklaga vårt förhållande och separation; hey I fucking chose it pga ville inte leva mitt liv på det sättet. Beklaga istället det otrogna svinet för att han kanske inte nånsin kommer att kunna njuta av stabila relationer.

 5. Ellie skriver:

  Coola Jennie! Läser sjuka rykten om Filip och hoppas att det inte är sant. Jag har följt dig länge och känner spontant att du kommer gå ur det här som en vinnare. Och för dina barn kommer du alltid vara nr 1. Inget slår den kärleken – the greatest Love of all ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..