Mobil uppdatering!

a1

Finns det något sånt här inlägg som INTE innehåller ett besök på The Grove? ”The happiest place on earth”, som taglinen lyder, vilket Ilse köper med hull och hår. Och jag också, för den delen. Amerikansk bekvämlighet när den är som bäst.

a2

Glasstopp.

a3

Och i lördags tittade jag förbi den svenska festivalen ”Stockholm, CA” i Downtown. Trist att detta var enda bilden som togs på festivalen, den är ju inte så talande för hur trevligt det faktiskt var. Bisarrt med alla svenskar som samlats – och kul!

a5

Cissan, jag och Pernilla gick vidare till Tenants of the Trees i Silverlake. Bra bar, för er som eventuellt letar efter en sådan.

a7

Min vän Josh var också med! Vet ingen amerikan som är mer förtjust i Sverige, så det är klart att jag skulle springa in i honom i publikhavet.

a9

Och så en liten update på Roffe: Nyklippt! Det var riktigt tovigt ett tag, pälsen, men så snart han fått sitt rabiesvaccin kunde jag lämna in honom på trimning. Och då blev han så här fin!

 

 1. Anna skriver:

  Så härligt att följa ditt liv i LA via blogg och podd. En fråga tänker du flyga till Sverige med Roffe? Vi väntar själv på vår lilla valp och är så intressant att höra hur andra resgalna hundägare gör.
  Hälsningar
  Anna

 2. Alltså Ilse och Tage så söta, och Roffe hur söt som helst. Han ser verkligen ut som en liten Roffe. Gullig. Snygg du är ute i nattlivet dessutom. Gah!!

 3. linn skriver:

  Vilken ras är Roffe?

 4. Sofia skriver:

  Han tyckte nog inte att det var så kul att bli klippt … skämsblicken :-(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..