LA-vinter

a1
Det har blivit vinter och jag har köpt två stickade tröjor på rean. Nu kanske inte det SYNS på denna bild ute från Malibu, men det ÄR kallt. Typ 14 grader. Och jag tar emot de svala graderna med öppen famn! Hit åker man för övrigt alldeles för sällan, men jag har blivit BÄTTRE, åker hit OFTARE.

 

 1. Hej!
  Vi bodde i husbil en vinter i Malibu,,men vi hade fint
  väder hela tiden…Toppen!
  Ha det så fint alla!
  Hasse.

 2. Vackert!
  Ha en fin vecka,
  Kram Caroline i Köpenhamn

 3. Maria skriver:

  Jag gillar hösten och vintern, tycker att det är mysigt att klä sig i varma fina koftor ☺️ Ha en findag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..