Nya bågar!

 

Detta inlägg presenteras i samarbete med Specsavers!

a2

Mitt samarbete med Specsavers fortsätter, och nu lanserar de brittiska märket Superdry! Kommer i 18 olika variationer – olika färger och material – och här visar jag upp två av dem. En accessoar som accentuerar och tilltalar alla stilar, verkligen! Passar alla kläder och sammanhang. Jag valde en markerad svart variant, och en brun/grå – som passar min garderob och, tja, livsstil. Här på min kafferunda i kvarteret, och när jag traskade runt på Franklin Ave och haffade månadsmagasinen. Gå in och kolla HÄR och hitta dina favoriter! Kolla även in Facebook Specsavers Sverige.

a3
a5
a7

 1. Jessica skriver:

  Undrar också var tröjan kommer ifrån!:)

 2. Och så var det den jättefina kavajen, snygging! Den kommer från?

 3. Och så var det den jättefina kavajen, snygging! Den kommer från???

 4. Lisa skriver:

  Hej Jennie,

  Vad heter modellen på din väska? Den är underbar!
  Tacksam för tips!

  Du är bäst!

  /Lisa

 5. Helen skriver:

  Hej
  Jag kan inte komma in via länken, mycket fina bågar för övrigt.
  Helen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..