Nya tapeter!

a1

Eller ska jag kanske kalla detta ”dagens kontor”? Nu är de nya tapeterna uppe! Och de blev ju FINA. Tycker jag. Kommer från Cole & Son, då. Kan ju också, med fördel, plåtas i dagsljus…

  1. Hej
    Väldigt mysigt arbetsrum. Blev himla sugen på tapeten själv, vad heter mönstret? Jag letade på Cole & son men hittade den inte.
    Väldans tacksam för svar

  2. Så fint du har fått det! Takk for nok et herlig podavsnitt denne uken. Kan du legge ut et bilde av din berømte lampe som Peter sloss med i to dager:) Har du hage (trägård) som du kan dyrke mat i? Og til slutt: kan du legge ut tecept på dine semlor? Ha en fin dag, og en herlig helg! Klem fra Oslo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..