Mobil uppdatering!

a1

Alltså, jag har fått så dålig hy. Oklart vad det beror på. Stress? Dålig sömn? Torr och värdelös vinterluft? Världsligt problem! Men jag provar vad som helst. Vilken kräm som helst. Och tydligen också denna: Nån sorts Skin Renewal Shot. Resultatet var inget till om möjligt sämre hud. Det var ju trist. 

a2

I helgen var jag med kidsen i parken. Ilse och Tage gick nuts i den här lilla bäcken. Skrek som galningar när det var dags att åka därifrån.

a3

Meanwhile var Roffe hemma och njöt av det fina vädret. Poolside.

 1. Sanna skriver:

  Jag skilde mig för fem år sen. Jag som aldrig haft några större problem med hyn fick världens acne. Regelbundna besök hos hudterapeut gav till slut resultat. Hon rekommenderade beautee pacific. (Oklar stavning.) Använder fortfarande samma märke och min hy är jättefin idag.

 2. Malin skriver:

  Hej! Vilken park var ni i? Ser kul ut!

 3. Renée skriver:

  Hej Jennie! Jag tänker som så att det är ofta så när man använder en ny produkt som sägs ska påverka till det positiva att det först blir sämre och sedan bättre. Produkten liksom pressar ut det ”dåliga” slagget för att sedan producera friska celler. Så om det du drack faktiskt gav en reaktion på huden så kanske den funkar! Vare sig du har lite mer skör hud nu eller inte så är du så vacker och fräsch :-). Lycka till med ”nya livet” och fortsätt skicka soft inspo på bloggen. Ciao!

 4. Amanda skriver:

  Kör Jan Marinin Bioglycolic-serien, enda som funkar!
  Finnar/plitor försvinner och lystern blir grym!

 5. Lotta skriver:

  Alltså jag har haft dålig hy i omgångar hela livet. Inget, och jag lovar, INGET, har varit så bra som La Roche Posay-serien för acne prone skin. Testa!! Du kommer bli överraskad. Jag vet att du använder dyra krämer och så men dessa funkar. Lovar. effaclar k mfl har varit bäst gör mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..