I mina kvarter

a1

Runt hörnet från mitt hus ligger Broom Street General Store. En helt fantastisk butik – och café. Man går in för att köpa en kaffe, men kommer ut med en kastrull. Typ. Jag och barnen traskar ofta ner hit. 

a4

Jag är väldigt förtjust i Grown Alchemist tvålar, som jag först hittade här. Och det finns alltid nåt salladsbestick och smörkniv som kan få följa med hem. Eller parfym. Eller Cloetta kexchoklad, som av oklar anledning finns här.

a3

Ilse. Världens gulligaste tjej.

a2

Jag har verkligen omfamnat hatten. Här matchad med kofta från Acne, jeans, Anine Bing, t-shirt, Helmut Lang och stövlar, Saint Laurent.

 1. Katta skriver:

  Du är SÅ fin Jennie! Både i själ och stil. Tack för att du och Karin berikar mitt torsdagsbad varje vecka😍 Förutom att jag vareviga gång längtar hiskeligt mycket till LA, förstås!! Men det är en smäll jag gärna tar😌

 2. Anna skriver:

  Hej! Nu tycker jag att podden spårar ur lite, snart bara en ”reklampodd”Såklart fattar jag att sponsorer behövs blä blä, men lite mkt det sista..
  MvH
  Anna

 3. Det verkar vara mitt typ av ställe. Kafé OCH butik med köksutrustning!
  För övrigt får du med din boho chica stil mig att nästan längta efter svalare temperaturer. Det där var ju riktigt snyggt. Särskilt hatten, och koftan :)

 4. Susanne skriver:

  Fina tjejer 👭❤️!

 5. Jennie, jag vet stt du har gått igenom en tuff tid privat och att det måste varit otroligt tufft.
  Jag ville bara säga att detta till trots, strålar du! Så himla vacker, fräsch och cool.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..