En solig onsdag

a3

Det har blivit vår här och LA översköljs av nån sorts värmebölja. 30 grader om dagarna, och ljumma kvällar. Jag, som gått runt och romantiserat regn och vinter, hade nästan glömt hur mycket jag ÄLSKAR det här vädret. Vi njuter av ljumma kvällspromenader och middagar utomhus.

a6

Den där Ikea-barnstolen är bra ful. Men så sjukt bra.

a8

Vardagsmat: Stroganoff och quinoa med grönsallad. Gott, snabbt och enkelt.

a4

Glada över att kunna springa runt ute i lätta kläder.

a9

  1. Hej Jennie!
    Älskar din blogg! Vet att detta inte är ditt fel men kanske något du kan framföra, nya layouten på Amelias bloggar är tyvärr hemsk, annonsbilder hamnar mitt i inlägg, man kan inte se hela bilder utan dem beskärs och i Bloglovin appen är det också en röra :( Kram!

  2. Trist att du aldrig besvarar en enda fråga. De är ju väldigt få så det kan knappast ta många sekunder. Knappast personliga heller. Tycker du borde skriva överst i bloggen ”OBS: Jag besvarar inga frågor”. Så slipper man kolla och undra över svar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..