I annonssamarbete med BAUSCH & LOMB

Ögondroppar!

 

a2

Jag har alltid haft väldigt torra ögon, vilket framförallt gör sig påmint när jag använder kontaktlinser. Det innebär att jag inte använder linser speciellt ofta. Jag springer mest runt och är halvblind när jag tränar. Gissar mig till vad jag tror att instruktören håller på med. Ögondroppar är en bra lösning på detta problem! Jag har provat Oxyal ”ögats dagcreme”, och även Oxyal Care gel ”ögats nattcreme” från Bausch & Lomb, och märkte stor skillnad! Lättnad, verkligen. Behagliga, mjuka ögon – också med kontaktlinser i. Läppstift och ögondroppar är två skönhetsfavoriter ni hittar i min handväska.

a5

Therapearl ögonmask är fantastisk kyld mot svullna ögon – eller varm mot torra! Det är bara att lägga den i frysen eller micron. Ett bra sällskap på soffan en söndag. Eller vilken dag som helst, så klart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..