Tjejresa!

a218-609x920

Karin fyllde 40 nyligen och jag och Issa gav henne en tjejresa i present. En natt i Palm Springs, rättare sagt. Och detta bokades och planerades när vi idag sågs på lunch. PEPPEN jag känner, ja, den är tamejtusan oproportionerlig. Jag har inte haft semester sen i somras och helt ärligt var det, tja, en ganska osemestrig sommar. Om man säger så. Och tiden efter det också. Så nu tänker jag gå all in! (Även om det då egentligen är Karins resa.)

 1. Agneta skriver:

  Jag känner dig också bara genom Podden.
  Det var min dotter som tipsade mig. Sen dess följer jag er.
  Njut av er resa, ladda batterierna och hälsa Karin. ☺🖒💖

 2. Jag känner dig också bara genom Podden.
  Det var min dotter som tipsade mig. Sen dess följer jag er.
  Njut av er resa, ladda batterierna och hälsa Karin. ☺🖒💖

 3. Sofie skriver:

  Klart du ska gå all in, det är du värd!

 4. Maria skriver:

  Njut av ledigheten och hänget med dina vänner. Det är du så värd!

 5. Hej,

  Du måste ju ha gått igenom helvetet förra sommare. Unna dig ledighet. Kan ni inte vara borta längre….?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..