I annonssamarbete med SPECSAVERS

Glasögonsinspo

Detta inlägg presenteras i samarbete med Specsavers!

Unknown-11

Det är fredag och varför inte lägga ut lite glasögonsinspiration? Detta är ett urval av mina favoritbågar från Specsavers. Snygga, bekväma och markanta. Glasögon är ett så tydligt och enkelt sätt att accentuera en look eller förhöja den mest simpla outfit. De ska synas, tycker jag. Och just av den anledningen är det roligt att ha ett par alternativ att välja mellan. Lägg inte alla slantar på hattar och skor utan investera i den accessoar som lyser tydligast av dem alla!

Och färg är inte fel! Jag gillar ju mina bruna och svarta bågar, alltid, men har det senaste också blivit förtjust i genomskinliga, rosa och – som här – vinröda! Kolla in mina favoriter HÄR! Och missa heller inte Specsavers nya Geek Chic-kollektion som är full av snygga modeller! (Jag är också svag för runda varianter och det finns några som jag älskar här!)

Unknown-12
Unknown-13
Unknown-3

  1. Så sjukt fina bilder, bågar och kläder! vill också ha glajjor!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..