En väldigt härlig påsk!

a2

I fredags åkte jag, barnen och min kompis Elin som är på besök, till Underwood Family Farms. Det ligger en dryg timma från stan och är väl, jag vet inte, som nåt sorts Disneyland i bondgårdsväg. Helt otroligt, faktiskt. Barnen älskade det! Det finns djur att klappa, traktorer att åka runt på. Och hur mycket aktiviteter som helst.

a5

Det plockades jordgubbar. Tage stoppade de flesta i munnen. Låg sedan ner över plantorna. Rullade runt i dem. Dekadensen!

a4
a3

Bästa färdmedlet.

a1

Varmkorv och majs till lunch. Så otroligt mysigt!

a6

Och så äggjakt.

  1. Det är så synd med all reklam i flödet som avbryter mitt i bildspelet :( iaf från mobilen när man läser bloggen! Kanske placera mellan varje inlägg istället :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..