Sommarens bågar!

Detta inlägg är ett samarbete med Specsavers.se!

2Y0A3924

När jag var i Stockholm passade jag på att titta förbi Specsavers på Sveavägen och stämma av deras samarbete med Kylie Minogue – som är en riktig hit! Jag hittade två bågar i ljusare färger (bra för kommande säsong!) som satt som en smäck!

2Y0A3919

Älskar dessa! Klassiska, proportionerliga, och ändå edgy.

2Y0A4143

Sen är jag väldigt förtjust i dessa transparenta varianter. Använder dem absolut mest, även om jag tycker att de kräver lite mascara eller en gnutta läppstift. De är diskreta samtidigt som de står ut. Lätta att både klä upp och klä ner.

2Y0A4150

Kolla in alla modeller specsavers.se/kylie – eller hela sortimentet på Specsavers.se. Där hittar ni också alla mina favoriter. Värt att NÄMNA är att du just nu får två bågar till priset av ett!

  1. Sofie skriver:

    Men hur snygg ÄR du människa! :)

  2. Sophie skriver:

    Snygg. Snygg. Snygg. Och tröjan! Var har du köpt den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..