Födelsedagsfest!

IMG_0078

Min vän Lotta fyllde år och detta firades storslaget med överraskningsfest hemma hos – henne! Det krävdes naturligtvis en del planering och det ska hennes man Pelle ha kredd för. En riktigt härlig kväll, var det. 

IMG_0091

Födelsedagsbarnet i egen hög person!

IMG_0104

Ett riktigt HÄRLIGT gäng.

IMG_0120

Suddigt slut på en rolig kväll.

 1. mimmi skriver:

  Vad har du for ogonskugga pa dessa bilder fran festen? Konstig fraga kanske nar det knappt syns mycket till farg pa ogonlocken men har lange forsokt fa till precis den har ‘barely there’ fargen pa ogonlocken utan att lyckas – blir alltid for mork, for vit eller for glittrig! Sag att du skrev fargen pa Chanel skuggan du anvander i tidigare inlagg men den ser mycket morkare ut pa biden? Har du den har? Eller ar det helt enkelt sa att du inte HAR ogonskugga pa dessa bilder utan bara lite highlighter/foundation?!
  MYCKET tacksam for svar!

 2. Anna skriver:

  Åh va kul med överraskningsfest!! Du ser alltid så himla fräsch o fin ut,undrar va du har för läppstiftsfärg? Märke och nummer?
  Tack för en trevlig blogg och härlig podd
  //Anna

  1. Det kommer från Chanel och färgen heter Vivant! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..