Goda utsikter!

2Y0A4341

Så var det måndag igen! Jag kavlar upp ärmarna och ser fram emot en ny jobbvecka! Och att det idag ska komma ett skrivbord levererat hit. Jag håller fortfarande på att inreda källaren piece by piece. Det blir gästrum/lekrum/kontor. Förra gången hade jag ju då lite OTUR, när bäddsoffan inte gick in. Förhoppningsvis gör skrivbordet det. Och att jag sen har två kontorsplatser: en i biblioteket och en i källaren.

2Y0A4347
2Y0A4371
2Y0A4352
2Y0A4368

 1. Vilka ursnygga jeans! Får man fråga vilket märke och modell det är?

 2. Sara skriver:

  Hej Jennie,

  Vill bara säga att fasiken vad snygg, fräsch och välmående du ser ut! Älskar er podd som ger så mkt glädje i vardagen. Du verkar så rolig och härlig och även om du går igenom en tuff period i livet så tycker jag du hanterar det så snyggt i dina kommentarer kring det. All credd till dig!

  Är så nyfiken på vad det står på din tatuering på armen? Misstänker att du kanske vill vara hemlig med det men frågar så får du skippa att svara om du inte vill :)

  Har du några härliga tips på hur man lyckas se så fräsch ut som du med två småbarn? Väntar mitt andra nu snart och känner mig inte det minsta snygg och fräsch :)

  Kram

 3. Hanna skriver:

  Wow! Undrar bara hur du har råd att bo i ett så stort hus nu när du är ensam-mamma?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..