Dagens träning!

IMG_0723

Idag visade Tommy och Mona mig en ny hajk i Beachwood, runt Hollywood-reservoaren. Jag och Roffe var lyriska!

IMG_0725

Tommy! Och Mona! Snart hundvakter åt Roffe för sommaren! Jag håller tummarna!

IMG_0734

Vacker utsikt.

IMG_0739

Leopardtajts från Ragdoll, storfavoriter.

IMG_0731
IMG_0745

Hajken avrundades på Beachwood Café, där min kompis Josh anslöt också. Här dricker vi Kombucha. Vinsten på varje såld kopp går till herrelösa hundar. LA, ändå…

  1. Lina skriver:

    Hej hej Jennie! Slutade lite random upp här, och ville bara säga att jag bor här nere och kommer stanna här hela sommaren. Är i processen av ett nytt visum så kan därav inte lämna landet. Hur som helst så ska jag hjälpa en annan svensk familj att passa deras hundar de 3 sista veckorna i Augusti. Men om du behöver någon hjälp med Roffe innan det i juni eller juli let me know! Har haft hund i familjen hela mitt liv så skulle absolut säga att jag är hundvan :) Take care!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..