I annonssamarbete med ADLIBRIS

Sommarläsning/ lyssning!

IMG_0323 (1)

Jag har ett ganska fullt schema denna sommar, med mycket kul som dyker upp! Om bara några dagar ska jag åka till Telluride, en drömdestination, och bara njuta av natur, mat och sovmorgnar. Och i sommar står både en Sverige-resa och en roadtrip i Kalifornien på schemat. Ypperliga tillfällen att hänge sig åt en god bok – eller tre! På Adlibris.com pågår just nu ett sommarerbjudande, tre ljudböcker för 149 kronor! Jag kommer själv att lyssna på Alex Schulmans ”Glöm mig”, Geir Gulliksens ”Berättelse om ett äktenskap” och Tove Alsterdals ”Vänd dig inte om”. Kolla in dessa och många andra titlar HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..