I annonssamarbete med KAPPAHL

Sommarfin

2Y0A9427

Denna klänning kommer från KappAhls sommarkollektion. SÅ skön – och perfekt för dagar vid poolen eller stranden, men lika bra för middagar eller flanerande på stan. Kolla in den och resten av kollektionen på KappAhl.se!

2Y0A9430

 1. Elly skriver:

  Håller oxå med! Sen vet jag inte hur trovärdigt det är att du skulle bära Kappahl…. Har sällan (typ aldrig) sett dig i dylika plagg och då har jag följt din blogg i många år.

  1. Står högst upp på alla inlägg om det är annons/sammarbete..
   Kan dock hålla med om att en kappahl klänning på Jennie inte känns så trovärdigt.. Men jag bläddrar förbi många annonser i tidningar, så gör lite samma på bloggar.. Något ska dom väl leva på också, försöker jag tänka :)

 2. Anna skriver:

  Fin! Men märk ut att det är reklam/samarbete. Att posten innehåller adlinks! Om du tjänar pengar på klicken så ska det vara utmärkt! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..