Tack för denna gång, Stockholm!

IMG_2064

Älskade Stockholm! Så vackert! Så HÄRLIGT vi har haft det! Men nu är det dags att åka tillbaka till vardagen och verkligheten.

IMG_2078

Efter att ha turistat runt i sin egen stad i ett par veckor. Jag är sjukt nöjd med att ha hunnit med så mycket. Träffat så många. Gjort så mycket kul. Barnen har verkligen haft det toppen!

IMG_2025

Och gillat att bo på hotell. Så klart. Tage säger ”morning” till alla nere i frukosten på morgnarna. Känner sig väldigt hemma. Men nu längtar vi ändå hem till våra egna sängar.

IMG_2036

Eller? Livet på en pinne.

 1. Agneta skriver:

  Vad härligt att bo på hotell några veckor. Bara att njuta. Här sett filmerna ni gjort på Scandic verkligen bra. Men som sagt borta bra men hemma bäst. 🌞👍

 2. Rose skriver:

  Tack för att du delar med dig i din blogg.
  Det måste kännas trist att bo på hotell. Opersonligt. Vem betalar det kalaset. Hoppas inte att du ber ditt ex göra det, utan att du fixar det själv. Skulle aldrig be ett ex om någonting dylikt. Men alla är olika och du är säkert en genomtänkt och vänlig person. Tror inte att hans nya skulle komma på en sådan idé att låta honom betala ett hotell. Lite stolthet måste man ha. Trevlig sommar nu….

  1. H skriver:

   Oj! Du verkar väldigt bitter. Är det inte bättre att försöka lösa dina egna problem istället för att ta ut dem i kommentarsfält på detta sätt?

 3. Så fantastiskt söta barn du har!

 4. Jag sympatiserar med dina barn. Hotellivet är ju toppen! Fast mindre roligt att leva i en resväska såklart. Trevlig hemresa!

 5. Dea skriver:

  Härligt!
  Är lägenheten i Stockholm såld?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..