Vackra dagar!

IMG_2223

Innan jag och kidsen satte oss på planet tillbaka (flygresan från HELL, som jag kan berätta mer om en annan gång. Alltså, HELL.) hann vi med ett besök ute hos Karin och Henrik. Åt pannkakor, smultron, badade och lekte. Hade hur mysigt som helst. Elin var med också!

IMG_2233

Vi lyckades pricka in en dag med helt strålande väder! Ilse och Tage hade kul.

IMG_2251

Karin guidar runt Elin mellan stugor och strand. Här på väg ut till bastun.

IMG_2326

Det badades också. Väldigt… uppfriskande!

IMG_2347

Vi hann också förbi Rosendals trädgård. Det är verkligen fint där ute. Som att vara på landet, men mitt i stan. Det kungliga landet, då. Med välmanikyrerade rosenbuskar och romantiska äppelalléer. Hästarna är typ enhörningar. Eller, ni fattar, KÄNSLAN.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..