Mexico City!

IMG_2834

Så är jag här! Är lite överpeppad och måste hålla i mig så att jag inte går och köper en sombrero. Det är bättre än jag föreställt mig, denna stad som i början av 1900-talet tydligen refererades till som ”nya världens Paris” – mest på grund av sin arkitektur. Och nu, 100 år senare, är fasaderna så där charmigt slitna och husen fulla av nyöppnade butiker, hotell och otroliga restauranger.

IMG_2880

Jag bor i Roma Norte som är stans unga stadsdel. Nån sorts motsvarighet på Silverlake antar jag.

 1. Elli skriver:

  Så inspirerande uppdateringar skulle det stå :)

  Åker du ensam eller med någon denna resa?

 2. Elli skriver:

  Så inspirerande uppda

 3. Ella skriver:

  Missa inte Rosetta & Mercado Food Market om du bor i Roma. Mexico City har förändrats enormt de senaste 5 åren och påminner mig numera Sydeuropa med sina varma kvällar, sitt rika restaurang- och barliv och folk som älskar att umgås timvis på restaurangernas många uteserveringar. Helt klart en av mina favoritstäder!

 4. Marie skriver:

  Tiggande mödrar skulle det stå

 5. Marie skriver:

  Var där för ett tiotal år sen. Upplevde mest fattigdom och en sliten stad. Liggande mödrar med bebisar på trappan till hotellet. Varken Acapulco eller Mexiko City tilltalade mig tyvärr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..