Vår bästa vän

IMG_4125

Det är faktiskt helt sinnessjukt hur mycket jag älskar den här lilla hunden. Vilket tillskott han är till familjen! Så mycket tålamod han har när barnen drar honom i öronen eller kramar honom alldeles för hårt. Det var ju en tid när Tage ville bitas ideligen, och Roffe fick sig både ett och två bett. Man hade ju snarare förväntat sig det motsatta.

Det är fantastiskt hur glad han blir varje gång någon kommer hem, och hur mysigt det är när han kommer uppkrypandes till oss i sängen varje morgon då vi vaknar. Det är inte konstigt att Ilse hela tiden säger ”jag ÄLSKAJ min hund Joffe!”

  1. Jenny skriver:

    Så fint, är gravid och sitter och grinar när jag läser det här inlägget. Tänker tillbaka på min uppväxt och de fina hundarna jag hade förmånen att växa upp med…

  2. Elly skriver:

    Åh, har en son som inte heller kan säga R. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..