I annonssamarbete med NATURAL CYCLES

Natural Cycles

IMG_0466

Jag tänker ganska mycket på vad jag stoppar i mig och hur jag behandlar min kropp. Jag är ganska bra på att lyssna på den, vad den behöver och hur den mår, och vill ogärna stoppa i mig saker som känns onaturliga. Därför är Natural Cycles ett bra preventivmedel (den första kliniskt testade appen som nu också är ett certifierat preventivmedel i Europa – hurra!). Med deras termometer och tillhörande app som man laddar ner i telefonen kan man följa sin menscykel för att veta när man kan ha sex utan att bli gravid (eller, om man vill bli gravid, vilka dagar man kan det). Man lär också känna sin kropp i form av att man får information om när pms/ägglossning/mens är på väg – allt det där härliga, som inte alls infaller på samma dagar för alla! Det är verkligen intressant, tycker jag, att veta vad som händer och NÄR det händer.

Varje morgon, så fort man vaknar och INNAN man kliver ur sängen, tar man tempen (ha den på sängbordet, nära till hands!) och skriver in i appen i telefonen. Som en del av ens morgonrutin. Lika självklart som att borsta tänderna! Och det är allt man behöver göra för att sedan kunna följa sin cykel. Sen får man under dagar då man kan bli gravid antingen avstå från sex eller använda skydd. Alla är olika och preventivmedel är individuellt – ska också nämnas!

  1. Anne skriver:

    Mia, de har en pappa. Man kan kanske misstänka att de är hos honom vid dessa tillfällen? Har svårt atg tänja mig att någon skulle fråga Filip samma sak.

  2. Mia skriver:

    Du verkar vara en då härlig mysig person och jag är imponerad av livet du skapat åt dig och dina fina barn, om nåt liknande skulle hända mig önskar jag att jag klarade det lika bra som dig, därför en liten fråga (inte min sak men) vem tar hand om barnen när du är ”ledig” så där eller åker på roadtrips med tjejkompisar? Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..