Friyay!

 

IMG_0623

Så är det fredag! Härliga tider. Jag har haft en bra vecka också. Folk är tillbaka i stan, roligt jobb, mycket träning. Det har varit BRA, helt enkelt.

IMG_0605

Det var för övrigt någon som kommenterade och frågade om smycken, och den där knutringen jag har på långfingret är en favorit från Engelbert. Enkel, tunn, klassisk. Jag tycker också om att läskas av alla fina saker på Broken English här i LA.

  1. Maria skriver:

    Tycker du dricker så mycket alkohol. Nästan varje inlägg sitter du och pimplar vin antingen ensam eller med vänner. Ta det lite lugnt med det är mitt tips!

  2. Malin skriver:

    Hej!
    Du verkar ha så otroligt bra musiksmak. 😊Gillar alltid den musiken du lägger ut el pratar om. Har du en spellista på Spotify du vill dela eller göra en? Så roligt också att få tips på musik som inte spelas här i Sverige men du hör och gillar i USA. Tack!! 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..