Dagens favorit!

Det var ett tag sedan jag lade ut mina skönhetsfavoriter. Hög tid att börja med igen!

IMG_0985

Jag är smått besatt av vad de här borta kallar för en ”dewy glow”. Alltså, men ser så där fräsch, nyduschad ut. Man har lyster. Och detta är då det senaste komplementet till denna look: Lid Tint i färgen Bronze från Jillian Dempsey. Den är krämig och sammetsliknande. Älskar!

 1. Elin skriver:

  Toppen med skönhetstips! Jag är verkligen sugen på denna produkt! Någon som vet om den går att få tag på i Sverige (rentav säljs nånstans i Sthlm?)? Har inte hittat nåt ställe på nätet som shippar till Sverige, förutom Amazon men då får man betala en massa extra för frakten.

 2. Ulrika skriver:

  Skulle också uppskatta bilder på dig när du testar produkten!

  1. Vad bra! Då ska jag tänka på det i framtiden! Att ta bilder på mig själv också.

 3. Marie skriver:

  Kul med tips, men jag är helt novis när det kommer till smink, hur använder man det? Kletar man in hela ansiktet?, ska det sitta på ögonlocken?, är det ett läppglans?

  1. Det är en ögonskugga! Förlåt, otydligt. Man applicerar med fingret!

   Kram. Jennie.

 4. Skulle gilla att se bilder hur det ser ut på dig när du ger tips, då jag själv är väldigt ljus och har samma färger!

  Ser fram emot eran podd varje vecka, fortsätt det ni gör ! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..