I annonssamarbete med BAUSCH & LOMB

Mot torra ögon!

IMG_0942 (1)

Jag har alltid haft ganska torra ögon, vilket gör sig extra påmint när jag använder kontaktlinser. Att använda Bausch + Lombs vårdande ögonserie är som balsam för ögonen. På riktigt! Efter en lång dag med linser är det perfekt att droppa Oxyal Care i ögonen. Den smörjer ögats yta och ger en lugnande och uppfriskande effekt. Jag tar även gärna med mig en flaska Oxyal Triple Action (helt utan konserveringsmedel) under dagen för att droppa i ögonen och få en mjukgörande effekt på torra ögon. Viktigt bara att man kommer ihåg att ta ur kontaktlinserna innan man använder produkterna! 

IMG_0950

Eller slänga in den här i kylskåpet en kvart och sen lägga på ögonen är också skönt. Om man har tid!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..