Mobil uppdatering!

Vad har hänt de senaste, tja, tio dagarna? Det här:

IMG_5230

Vi var på gympa, jag och Tage! I vanlig ordning. Och efter varje pass får alla barn en stämpel – eller hundra. Otroligt fascinerande .

IMG_5156

Det regnade häromdagen! Vilket ALDRIG händer här under sommarmånaderna. Jag var nästan lika chockad som kidsen som sprang runt och bara ropade rakt ut av lycka. Jag kände mer ångest. Jag läste nåt trams på instagram idag som löd: ””Doesn’t it feel like Trump denied climate change and then the climate was like, hold my beer”. Men precis så känns det just nu.

IMG_5157

Jag var på stranden! Min kompis Annikas son Heath, som föddes några DAGAR innan Tage, fyllde två år och det var kalas på playan. Jag stod i givakt i vattenbrynet då mina barn ju tydligen har NOLL respekt för de stora vågorna. (Skönt ändå med backup som ni ser.) Med i bild: Cirpa!

IMG_5219

Jag och Ilse åt tjejmiddag på Little Dom’s. Ilse tog på sig klänning och vi unnade oss efterrätt. Det var den bästa kvällen på länge.

IMG_5258

Roffe har också fått sitt! Hängt med sin bästa kompis Balthazar och promenerat runt reservoaren.

IMG_5277

Och i fredags orkade jag inte laga middag. Eller äta sallad. Så det blev In’n’out. Det är fortfarande den godaste burgaren around.

IMG_5333

Men så kan man ju inte leva, på hamburgare. Så i lördags vägde jag upp det hela med en frukost på Café Gratitude (ett måste om ni är här och vill dyka rakt in i den klyschiga LA-kulturen). Och där kunde man tydligen köpa flytande collagen, och det LÅTER ju som en ypperlig idé.

IMG_5373

Och så hann jag och Karin med en tidig drink på Soho House i lördags. Ingen BLÄCKA, alltså. Det var trevligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..