I min trädgård!

Det regnade i morse och det gjorde mig på riktigt helt överlycklig. ÄNTLIGEN är det höst! Jag öppnade balkongdörren och låg kvar i sängen och lyssnade på smattrandet och plaskandet från bilar som körde förbi på gatan. Sen blev klockan tio och solen började skina igen.

FullSizeRender

Det här är en av mina favoritplatser i trädgården. En liten soffhörna i skuggan. Runt husknuten står mitt enorma fikonträd som inte verkar blivit beskuret på flera år och därför inte gav så mycket frukt i år.

IMG_5973

Men det hänger andra saker i det! Flera stycken fågelhus som jag införskaffat. Vad säger detta om mig? Att jag blivit pensionär?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..