Veckans bläckis!

Det är torsdag och det är dags för podd! I veckans avsnitt pratar vi mycket om det skrämmande Karin fick deala med i förra veckan… Och hur såna saker sätter allt på sin spets och ger nya perspektiv på livet. Sen pratar vi om Dr Phils osunda äktenskap. Självklart ska man bråka ibland! Om de senaste snackisarna i Hollywood. Och mycket mer! Lyssna!

  1. Jasmine skriver:

    Hej!

    Jag lyssnar på er podcast varje dag, följer er på instagram, läser era bloggar och allt sånt där. Jag tycker att du är så himla snygg på alla dina bilder och har därför fått för mig för att, ja, klippa av mig håret! Tycker att din längd på håret är så himla snyggt. Kan inte du tipsa om dina bästa produkter och stylingar för den där mellanlängden? Är själv blond och blåögd med ganska nätta drag så hoppas att det passar mig med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..