Hemmamiddag!

I fredags kom Karin och Izabella över på mysig tjejmiddag. Jag hade, i all höstpositivsm, gjort en boeuf bourgignon med potatispuré. Den där grytan stod på spisen i fyra timmar och blev, om jag nu får säga det själv, så JÄVLA god. Otroligt trevligt var det, att sitta här på baksidan och pladdra och äta och dricka gott. Jag älskar hemmamiddagar.

 1. Sofia skriver:

  Hej fina Jenny,
  Jag har en fråga som inte är relaterad till ditt inlägg men jag hoppas det går bra att jag ställer den här ändå. Min sambo och jag har en son på tre år och vi hoppas att vi inom snar framtid får ytterligare ett barn. När/om det sker har vi pratat om att göra en längre resa, ungefär en månad, till Kalifornien (och då kanske främst LA) under föräldraledigheten. Enklast med två små tänker vi är att hyra ett hus på på olika delar av staden. Nu till min fråga, vad skulle du rekommendera för ställen att bo på? Barnvänligt såklart men vi gillar också att det händer lite i området. Nära stranden på ett av ställena vore också härligt. Och vilken årstid skulle du rekommendera? Vi vill gärna ha sol och bad men inte alldeles för varmt.

  Stort tack på förhand och ha en härlig lördag 🌸 Kram Sofia

 2. Mia skriver:

  Mysigt! Och det finns ju inget godare än en gryta som stått på lång kok. Skriv gärna vilket recept du använder…finns ju många att välja på

 3. Elle skriver:

  Gott!! Kan du lagga ut receptet? Tack for basta podden och bloggen. Kram

 4. Borta bra, men hemma bäst! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..