Senaste skönhetstrenden i Hollywood

Och nu när vi ändå är inne på träning och därmed hälsa, kan jag rapportera om den senaste trenden här i Hollywood: Att använda smoothies som ansiktsmasker. För att sätta detta i nåt sorts större perspektiv handlar det väl om naturliga ingredienser och att skönhet handlar om både insida och utsida. Budskapet är att vara hälsosam. Skådespelerskan Salma Hayek lanserade för bara ett par månader sedan ett eget märke med just smoothies som man inte bara dricker, utan också kan använda som ansiktsmask.

Dessa två, som jag tittade på idag, finns att köpa på mitt bästa smoothieställe, Kreation.

  1. Spännande! Berätta gärna om resultatet.
    En liten fråga; ditt underbara nagellack-vart kommer det ifrån? 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..