Helgens nöje!

Igår åkte jag och barnen och Susanne till Underwood Family Farms som ligger 45 minuter norrut. Det är den PERFEKTA utflykten för kidsen. Nån sorts bondgård i Disneyland-format. Man kan rida, åka traktor, skörda grönsaker och leka, leka, leka.

Det är för övrigt hit Kardashian-klanen åker när de vill prova på det ”riktiga lantlivet”.

Det är väldigt mysigt. Alltså, verkligen. Även om det var 35 grader varmt.

Och ett par pumpor fick åka med hem i en sedermera överstyrd bil.

  1. Rose skriver:

    Har svårt att första värdet av Kardashian informationen. Finns det människor 2017 som har något som helst behov av att veta vad den familjen besöker eller inte. Möjligtvis finns det någon, men låt då denna någon informera sig själv om löjliga familjen!

  2. Hej, ser så mysigt ut. Får man fråga vart din randiga tröja kommer ifrån? Den ser så skön ut😊✨

  3. Tips på hotell i West Hollywood och LA. Bott där i många år, men det var ett tag sen… Så behöver uppdatering på boende.

  4. Hej Jennie! Kommer snart att åka till LA med min familj ( man, barn 16+20 år). Vi bor i west Hollywood o hyr bil och vill gärna prova att hika. var tycker du då att vi ska utgå ifrån ? Med vänlig hälsning, Sofie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..