Happy Friday!

Det är helg! Nästan, i alla fall. Jag sitter och betar av de sista jobbgrejerna och ska alldeles snart kasta mig i duschen och möta upp en kompis på ett glas. Detta överkast, för övrigt, har precis fått göra plats för en betydligt mer avskalad variant. Det var FINT, men passade inte riktigt in. I veckan har det införskaffats en del ny inredning. Ramar, tavlor, sängkläder, utemöbler. Det ni! Kommer att lägga upp bilder här så snart det anländer. Happy Friyay!

 1. Frida skriver:

  Hej, vilken storlek har du på din pyjamas? Vill också införskaffa en!

 2. Hej Jennie!
  Jag har läst din blogg i flera år och tycker verkligen att den är super. Du skriver på ett så avslappnat vis och medan jag ofta tappar intresset när mina favoritbloggar blir mammor (och jag inte längre känner att jag kan relatera till innehållet), eftersom att jag själv inte har barn, så tycker jag fortfarande att din blogg är intressant att läsa.
  Däremot gör reklamen mellan varje rubrik och inlägget att jag ibland inte orkar läsa den. Det tar liksom bort upplevelsen lite. Kanske något att ta upp med Amelia? Det är så himla mycket reklambanners som inte alls är relevanta för innehållet.

  Bara en tanke, och kanske är det fler som reagerat på detta?

  Trevlig helg!

  Hälsningar från Malmö :)

  1. Anna skriver:

   Ja verkligen, håller med!
   Reklamen gör det nästintill omöjligt att läsa din blogg. Man vet inte vilka bilder som hör till bloggen eller är reklam och det för att inläggen knappt går att läsa.
   Jag förstår att det här är något du inte kan påverka och det är lika för många bloggar men hoppas att det ändras snart iallafall!

  1. Jennie skriver:

   Jag håller för övrigt med. MEN man kan som bloggare få Amelia att sluta drämma in en miljard reklam mellan inläggen. Se bara Elaine Eksvärd som även hon har sin blogg på bonnierkoncernen :) Pepp!

 3. Jennie skriver:

  VA! Jag som letat internet runt för att hitta ett liknande överkast! HUR. SJUKT. Hade jag bott i LA hade jag rusat till dig på stört och nästintill krävt att få köpa det. Nåväl. Tack för ett bra podcastavsnitt som alltid!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..