Groundhog Day?

Jag kan ju inte gå vidare utan att lägga upp några bilder från Underwood. Denna Disney-fierade bondgård har ju tydligen kommit att bli en stor del av mitt liv. Gissningsvis är det väl hit jag åker och handlar julgran också, om man nu försöker skönja ett mönster.

Ilse och Tage fick rida – igen. STOR lycka!

Kusinerna gillade det också. Countrymusik, hamburgare och grillad majs. Det ”riktiga USA”.

Och så köpte vi ju då pumpor. Än en gång så att bilarna blev helt baktunga.

Gullunge.

 1. Maria skriver:

  Varje gång jag ser dina bilder så tycker jag de är fina så klart. Men jag slås också av att du har så stoooora händer för att vara kvinna. Anledningen att jag tänkt på det är att du nästan alltid står med handen eller händerna i ansiktet eller under hakan😂😂😂 Alltså jisses kvinna inga dåliga labbar du har. Vilken sko storlek har du?

  1. Therese skriver:

   Skämtar du? Jennie har väl inte stora händer för fem öre! :) Vilken kommentar dessutom…

 2. Johanna skriver:

  Har aldrig tidigare sett hänstar bundna sådär. Sorgligt.

 3. Sammy skriver:

  WE WILL.? Thеy both shouted and they гan to the bed rokm bickering about who will get to go first.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..