Dagens favorit!

Jag är lätt besatt av denna ekologiska kroppsolja från French Girl. Kommer i tre olika dofter, men denna – jasmin och neroli – är min favorit! Ett par droppar goes a long way. Perfekt att avrunda ett varmt bad med!

  1. Eva skriver:

    Snygg flaska också! Jag har googlat men hittar den inte, var finns kroppsoljan att köpa?

  2. Elin skriver:

    Hej Jennie! Älskar din stil, blogg och podd och hade varit så roligt att få läsa om eller höra på podden om gravidmode, det är ju inte helt lätt men du lyckades verkligen vara lika snygg som vanligt. Vilka plagg investerade du i och vad är dina bästa tips? Kram Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..