Måndag!

Jag var helt slut igår kväll, men jag var tvungen att jobba undan en del inför den nya veckan. Så när jag väl stupade i säng nån gång vid midnatt var det knappt att jag hann nudda kudden innan jag sov. Då var det ju TRÅKIGT att jag skulle vakna 01.37 igen för att Roffe började kräkas. Halva natten fick jag vara uppe med en magsjuk hund. Synd om honom, och faktiskt även om mig. Den här måndagen har jag vandrat runt i en trött dimma. Inte alls så pigg som jag var när denna bild togs. Men nya tag imorgon!

  1. Annette skriver:

    Hej..Jennie, tänk vad trevligt om du kunde ta dig tiden och svara på vart läppstiftet är ifrån??? supersnyggt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..