En dag på stranden!

Jag tillbringade morgonen i salta, svala vindar på Pfiffer Beach. Det är så himla fint här! Underbara dagar – och behövliga efter en väldigt intensiv vecka. Full av känslor. Ångest, lättnad, oro och lycka. Vilka tider vi lever i! Känner en otrolig glädje över det. Att det fan är revolution och att världen aldrig kommer vara sig lik igen. Den kommer, på riktigt, att bli så mycket bättre. Är jag ÖVERTYGAD om. Det är ett uppvaknande från alla håll. Den gemenskap jag – och alla kvinnor hoppas jag! – känner är så jävla fin.

  1. Susanna skriver:

    Heja Jennie! Världen är i förändring, och våra döttrar kommer att tacka oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..