jag, idag (eller, i torsdags)

Denna bild togs precis innan helgen, och precis innan jag tittade förbi min kompis Maranda för en klippning. Tillsammans (eller var det mest hon, om vi ska vara ärliga?) bestämde vi att jag behövde klippa av ett par decimeter av håret. Vilket nog var ett bra beslut. Det var torrt och slitet. Och jag var trött på att ha uppklippta längder. Bild på resultatet kommer!

Hursomhelst, här är jag i topp från Ahlvar Gallery, byxor och skor – årets enda reaköp! – från Helmut Lang.

  1. Marie skriver:

    Du menar centimeter eller ? Annars blir du väl flint …🤔

  2. Annika skriver:

    Ett par decimeter?! Blir det något hår kvar då? Inväntar bild på resultatet :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..