En dag i New York

Idag snöar det – IGEN! Och blåser liksom i sidled. Den där blöta, isande kylan örfilar en i ansiktet när man knuffar sig fram på gatorna. Jag älskar det! Idag tog jag mig till Sant Ambroeus och mötte upp Elin på trevlig långlunch. Innan jag var tvungen att titta in i några butiker på vägen hem.

Nu bor man ju förvisso i en stad som också innehar butiker, men det är sällan man har tid att besöka dem. Framförallt köper jag typ aldrig nånting längre. Och gör jag det gör jag det på nätet.

Sen vandrade jag tillbaka till hotellet genom det suddiga snöfallet med med Leif Vollebeck i hörlurarna. Mysigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..