Welcome to New York!

Ja, KALLT är det i alla fall! Men jag trampade mig varm genom att gå kors och tvärs över stan idag. Lower East, West Village, Soho, Chelsea. Jag åt brunch, stoppade in trynet i nån butik, och tittade förbi några gallerier – med risk för att låta pretentiös. Jag kan INGENTING om konst, har svårt att skilja på vad som är en installation och en bajamaja, men jag när nåt sorts frö till intresse i alla fall. Bland annat såg jag en installation av Kahlil på New Museum som var otrolig! Rekommenderas!

Fantastiska fasader.

Jag bor på trevliga Ludlow Hotel.

Bra ambience! Och rätt belysning. Är lite besatt av just belysning.

Fin utsikt.

I varm jacka (2 år gammal!) från Vince, halsduk och mössa, James Perse.

 1. Elin skriver:

  Åh vad mysigt det ser ut!
  Vart är din väska ifrån? :)

  1. Hej ELin!

   Den kommer från Céline! Tror att modellen heter Trifold. Kram! Jennie.

 2. Lonna skriver:

  Add quit words to query with x % – adds words such as and also”, the”,
  etc to obtain a far better variation of the SERPs
  returned by internet search engine.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..