Veckans bläcka! flyttar!

Veckans bläcka! har flyttat till Acast och numer hittar ni oss där! I veckans avsnitt pratar vi om barnböcker, Karins stalker-tränare, inredning och min stundande köksrenovering! Är fan lite nervös inför detta kaos… Men FINT kommer det verkligen att bli! Uppdateringar kommer att följa här på bloggen!

  1. Hej! Tack för underhållande blogg och podd! Måste få fråga då jag även hörde er säga i podden att ni flyttat till Acast. Vad betyder det? Jag har alltid lyssnat på Veckans bläcka via Acast så jag förstår inte vad ni menar med flytt, ni var ju redan där? Kram från en nyfiken lyssnare som känner sig lite trög.

    1. Acast representerar oss nu istället för Perfect Day, där vi var tidigare!

  2. Ellen skriver:

    Har ni lämnat Perfect Day?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..